Levering en Retouren

De producten besteld bij Tukker Life worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.

In het algemeen kunt u uw bestelling binnen 3 werkdagen tegemoet zien, met uitzondering op de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking en of producten die bij de leverancier nabesteld dienen te worden. In dat geval zou het kunnen dat de levertijd oploopt tot maximaal 15 werkdagen (uitzondering feestdagen). Mocht het product onverhoopt tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn, ontvangt u binnen 15 werkdagen automatisch een schriftelijk bericht.

Bij alle acties geldt; zolang de voorraad strekt. Kortingen zijn, mits nadrukkelijk benoemd, niet van toepassing op de verzendkosten en cadeaubonnen. 

Bezorging

Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Bij een z.g.n. belpakket (welke niet door de brievenbus past) wordt deze bij eventuele afwezigheid maximaal 4 keer aan de deur aangeboden. Voor het behandelen en bezorgen van uw bestelling wordt standaard € 3,95 in rekening gebracht, echter zijn er  in de shop vaak kortingsacties op de verzendkosten. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land. Als u uw afleveradres wijzigt in het winkelwagentje, zullen de verzendkosten automatisch worden aangepast.

Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één levering. De artikelen kunnen echter variabele levertijden hebben. De beschikbare artikelen verzenden we per direct. Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één levering toegezonden krijgt, deze artikelen proberen wij zo snel mogelijk na te leveren. In ieder geval wordt slechts éénmaal verzendkosten berekend.

Prijzen

Alle prijzen die op Tukker Life worden vermeld zijn inclusief btw. De verzendkosten worden op de betaalpagina berekend en tevens vermeld inclusief btw.

Retourneren

Ruilen of retourneren kan altijd mits goederen in originele staat zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in orginele verpakking. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@tukkerlife.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer u voldoet aan alle eerder genoemde voorwaarden die aan retouren zijn verbonden kunt u de bestelling retourneren.

De terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen plaatsvinden.